Guitar Hero: World Tour

  • Ontwikkelaar Neversoft Interactive
  • Eerste releasedatum 7 november 2008
  • Platformen Pc , PlayStation 2 , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Wii
  • Gameliner score

Europese Data voor Guitar Hero: World Tour

Amerika heeft hem al, maar zoals gewoonlijk moeten wij weer even wachten. Vandaag heeft Activision bekendgemaakt op welke datum Guitar Hero: World Tour uitkomt voor Europa.

De game met alleen een gitaar zal op 7 november verschijnen voor de PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 2 en Nintendo Wii. De complete band set zal beschikbaar zijn op 14 november voor de Xbox 360, PlayStation 3 en Nintendo Wii. De PlayStation 2 zet verschijnt 21 november.

Er blijken wat problemen te zijn met het drumstel van Guitar Hero: World Tour. Zo zou de game je slagen alleen herkennen als je heel hard slaat en dan herkent hij hem slechts als zachte slag. Het kan zijn dat dit is verbeterd wanneer de versie in Europa uitkomt. Houdt Gameliner hierover in de gaten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?