Exclusieve line-up voor Abunaicon 2016 van Bandai Namco onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Bandai Namco kondigt de exclusieve line-up voor Abunaicon 2016 aan. Het event vindt plaats van 26 tot 28 augustus in Veldhoven. Van de volgende games kunnen bezoekers even proeven:

- Dragon Ball Xenoverse 2 gooit spelers in de grootste en meest gedetailleerde Dragon Ball wereld van alle games in de franchise tot nu toe, waar zij hun krijgskunsten kunnen laten zien en de enorme nieuwe hub city kunnen verkennen! Op Abunaicon kunnen spelers Dragon Ball Xenoverse 2 voor de eerste keer in Nederland spelen!

- In Sword Art Online: Hollow Realization beleven fans een gloednieuw verhaal, geschreven onder het toeziend oog van Reki Kawahara, de originele auteur van de Sword Art Online-manga. Het biedt diepgaande RPG gameplay die op perfecte wijze wordt gematched met snelle actie. Spelers zullen het op moeten nemen tegen allerlei monsters en karakters als zij door dit nieuwe avontuur stormen om de intense, explosieve gevechten uit Sword Art Online te beleven.

- God Eater 2 Rage Burst is een monster slaying action RPG die de nadruk legt op een authentieke, post-apocalyptische verhaallijn over de Fenrir Organization en de God Eater-squad met een zeer dynamisch, uitdagend gevechtssysteem. Spelers zullen hun vijand moeten leren kennen voor zij toeslaan; hun levens hangen er van af.

Naast deze games vindt er tijdens Abunaicon ook een groot feest plaats. De 30ste verjaardag van Goku wordt namelijk geëerd middels wedstrijden, thema-muziek en een unieke Dragon Ball-taart.

Dragon Ball Xenoverse 2 komt uit op 28 oktober voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: Persbericht Bandai Namco
Lees meer