Fable II

  • Ontwikkelaar Lionhead Studios
  • Eerste releasedatum 24 oktober 2008
  • Platformen Xbox 360
  • Genre Avonturen , RPG
  • Gameliner score

Fable 2 DLC voor niks

Knothole Island voor Fable 2 komt eraan. Deze extra content zal een paar extra uren speelplezier toevoegen aan de game. Men dacht dat je voor deze content moest betalen. Dit is niet het geval.

Je kan voor het eiland betalen, maar ook gratis krijgen. Het verschil is dat je bij het betaalde eiland extra quests heb, die je bij de gratis versie niet heb. Je kan in zowel de gratis als de betaalde versie de nieuwe items kopen. Knothole Island kost 800 Microsoft Points.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?