Fable II

  • Ontwikkelaar Lionhead Studios
  • Eerste releasedatum 24 oktober 2008
  • Platformen Xbox 360
  • Genre Avonturen , RPG
  • Gameliner score

Fable 2 heeft last van vastlopers

Sommige spelers hebben problemen gemeld rondom de game Fable 2. Op het officiële forum van de game is een post te vinden waarin verschillende gamers hebben gezegd dat ze last hebben van vastlopers in de game.

Gek genoeg is het niet één punt waar de game op vastloopt, maar verschillende. Sommige gamers komen al niet eens voorbij het laadscherm, waar anderen na een speelsessie van drie uur pas last krijgen van een freeze.

De gamers hebben ook al geprobeerd oplossingen te zoeken. Spelers die de patch van dag één bijvoorbeeld niet geïnstalleerd hebben, kennen geen problemen. Daarnaast schijnt het ook te werken als je de cache van je Xbox 360 leegt, en daarna weigert om de patch te installeren.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?