Check hier alle The Game Awards 2023 content

Fable II

  • Ontwikkelaar Lionhead Studios
  • Eerste releasedatum 24 oktober 2008
  • Platformen Xbox 360
  • Genre Avonturen , RPG
  • Gameliner score

Fable II ontvangt award

Fable II is in de prijzen gevallen. Peter Molyneux en de zijnen hebben een award gekregen van de PETA (People for the Ethical Treatment of Animals), een internationale dierenrechtenorganisatie. Deze organisatie reikt ieder jaar een award uit. Fable II krijgt de award voor het promoten van vegetarisme.

Binnen de game maakt het eten van vlees je charachter dik en kwaardaardig. Vegetariërs blijven fitter en aantrekkelijker. Gefeliciteerd namens Gameliner!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?