Facebreaker en NFL 09 demo aangekomen

Vandaag is de demo van de kleurrijke en cartoony boksgame Facebreaker verschenen. De demo weeg 955MB en je kan met drie characters spelen. Je hebt twee arena's om je tegenstander een toontje lager te laten zingen en je kan één ronde spelen van 90 seconden.

Daarnaast is er ook een multiplayer modus. Deze kan alleen offline tegen elkaar gespeeld worden. Ook de EA Game Face technologie is in deze game verwerkt. Dat betekent dat je je eigen foto kan plakken op het gezicht van je character.

Naast de demo van Facebreaker is er ook een demo van NFL 09 gekomen. Deze demo weegt 1,09GB en heeft eigenlijk niet veel uitleg nodig.

De demo's staan tot nu toe alleen nog op Xbox Live. Het is nog niet bekend wanneer deze naar het PlayStation Network gaan. Houdt Gameliner in de gaten voor meer informatie.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?