Fan zet PS3-Tattoo op zijn arm

Je kent ze wel, de echte 'hardcore' gamers, die soms erg ver gaan. Zo is er een Britse jongen die erg 'begaan' is met zijn PS3. Deze jongen heeft namelijk een PS3-tattoo op zijn arm laten zetten (met de tekst PS3). Hij is tot nu toe nog de enigste op de wereld. Nu nog maar de vraag wie hem gaan volgen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?