Far Cry 2

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 24 oktober 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter , Open-World
  • Gameliner score -

Far Cry 2 Fortune's Pack is beschikbaar

Eerder meldden wij al in een ander nieuwsbericht dat de PlayStation 3- en Xbox 360-versie van Far Cry 2 een uitbreiding kreeg. Nu is deze uitbreiding dan eindelijk te downloaden. Het pakket biedt drie nieuwe singleplayer wapens, waaronder een kruisboog en twee nieuwe voertuigen. Er zijn maar liefst vier nieuwe mappen voor de multiplayer toegevoegd in de uitbreiding.

De precieze toevoegingen:

Singleplayer:
Crossbow (wapen)
Sawed-off shotgun (wapen)
Silenced shotgun (wapen)

Unimog (voertuig)
Quad (voertuig)

Multiplayer:
Cheap Labor (map)
Fort Fury (map)
Lake Smear (map)
Last Resort (map)

De downloadable content kost op Xbox LIVE 800 Microsoft punten en tien euro op het PlayStation Network. De uitbreiding is 43 MB groot.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?