Check hier alle The Game Awards 2023 content

Funcom medewerker ontslagen wegens cybersex

Een Age of Conan speler heeft een GM van Funcom uitgelokt tot een potje cybersex. De GM nam de speler na de uitnodiging mee naar een wat rustigere plek in de gamewereld en begon daarna een nogal grafisch en seksueel scenario te beschrijven.

Vlak na dit gebeurde, gaf de speler toe dat hij gelogen had over zijn geslacht en schreeuwde, This is Sparta!. Alhoewel de GM uitgelokt werd, zijn er regels die de medewerker heeft gebroken. Funcom heeft de medewerker inmiddels ontslagen vanwege zijn gedrag.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?