Check hier alle The Game Awards 2023 content

Gaat Nintendo een nieuwe DS aankondigen?

Hirokazu Hamamura is de directeur van het bedrijf Enterbrain en dat bedrijf brengt onder andere het Japanse blad Famitsu uit. Deze man had iets te vertellen over een mogelijk redesign voor de Nintendo DS die aangekondigd zal worden op de E3.

Er werden verder geen details bekendgemaakt, maar Hirokazu denkt dat Nintendo alweer een nieuwe versie van zijn handheld heeft klaarliggen. Als dat waar zou zijn, is dit de derde Nintendo DS. De Gameboy Advance had uiteindelijk ook drie versies, dus misschien klopt het.

Op welke manier de DS zal gaan veranderen weet hij ook nog niet. De DS lite veranderde flink in vergelijking met de allereerste DS. De nieuwe PSP veranderde daarentegen weinig. Op welke manier we de restyle zullen zien, kunnen we pas weten tijdens de E3. Houdt Gameliner dus in de gaten!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?