Gaat PSP DivX ondersteunen?

De blog Gamer's Gal heeft vandaag bekendgemaakt dat in de nieuwe firmware-update van de PSP, update 4.0, DivX-ondersteuning zal gaan komen. Hij had dit gehoord tijdens de CES van een medewerker van Sony. Er is nog geen officieel persbericht verschenen.

De kans op DivX-ondersteuning is zeer groot. Het grote broertje van de PSP, de PlayStation 3, heeft ook al DivX-ondersteuning en de PSP kan dan natuurlijk niet achterblijven. De firmware zou volgens de blog binnen twee maanden moeten verschijnen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?