Gameplay: Paradox Interactive kondigt The Lamplighters League aan

Geplaatst:
Aangepast: gisteren 22:05

Wanneer de ondergang van de wereld in gang wordt gezet door een tirannieke sekte. Staan de buitenbeentjes en dieven in de samenleving op om dit te voorkomen. Paradox Interactive kondigde de strategiegame The Lamplighers League dan ook aan met een trailer en een gameplaytrailer.

In The Lamplighers League werd tijdens de Paradox Announcement Show aangekondigd. Het is het jaar 1930 en de sekte Banished Court staat op het punt om de wereld te overheersen. Een groepje geleerde onder de naam The Lamplighers League wisten dit tegen te houden. Nu die er niet meer zijn is het aan de buitenbeentjes en dieven om het probleem op te lossen. Elk personage heeft hierdoor zijn eigen vaardigheden die tijdens de gevechten ingezet kunnen worden. Voordat het turn-based gevecht van start gaat, kun je het gebied verkennen en alvast vijanden uitschakelen. Of het nu psychische of fysieke verwondingen zijn, er komt een moment dat je nieuwe bondgenoten nodig hebt. Omdat de vijand hetzelfde denkt moet je dit snel regelen. De strijd om de Banished Court tegen te houden vindt plaats op verschillende locaties. Hoe dit precies werkt, kun je zien in de gameplaytrailer hieronder.

The Lamplighters League verschijnt in 2023 voor de pc en Xbox Series. Een specifieke datum werd niet gegeven.

Bron: Paradox Annnouncement Show

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Lamplighters League

Series

-

Uitgever

Paradox Interactive

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasewindow

3 oktober 2023

Ontwikkelaar

Harebrained Schemes

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord