Call of Duty: Modern Warfare 2

  • Ontwikkelaar Infinity Ward
  • Eerste releasedatum 10 november 2009
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Gameplay trailer Modern Warfare 2 verraad features

Onlangs kon je in een nieuwe trailer van Call of Duty: Modern Warfare 2 op een korte maar krachtige manier wat nieuwe gameplaybeelden zien. Waarschijnlijk heb je er wel van genoten, maar is niet alles wat je te zien kreeg je opgevallen. Gelukkig is er nu een trailer verschenen waarin elke frame is nagezocht op nieuwe details.

Zo is te zien welke luchtvaartuigen de game allemaal kent, is er een nieuwe move gezien van een personage en zijn de physics in de game duidelijk bijgewerkt tot een hoger niveau. Als je wilt weten wat er nog meer is ontdekt, kijk dan vooral nog even naar de video.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?