Games besturenmet je gedachten!

Het klinkt als iets uit een sciencefictionfilm, maar de knappe koppen van Emotiv Systems werken al een tijdje aan deze vorm van gamen en zitten op het juiste spoor.

De Emotiv EPOC headset is 's werelds eerste Brain Computer Interface (BCI). Het apparaat, wat op het hoofd gedragen wordt, registreert en verwerkt real-time hersenactiviteit-patronen (kleine elektrische veranderingen veroorzaakt door het oplichten van neuronen). In het geheel registreert de EPOC meer dan 30 verschillende expressies, emoties en acties. Veel gamers en ontwikkelaars denken dat deze revolutionaire manier van games spelen, de toekomst van het gamen zal worden.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?