Check hier alle The Game Awards 2023 content

Games van Stardock elk eerste kwartaal

Stardock heeft laten weten dat ze in de komende vijf á zes jaar een game zullen uitbrengen in het eerste kwartaal van elk jaar. Het idee is mede ontstaan om de grote najaarsdrukte waar we nu ook weer in zitten te vermijden. Brad Wardell van Stardock denkt er het volgende over:

Wat we willen proberen in om een game uit te brengen in het eerste kwartaal van elk jaar. Als we kijken naar het schema van Stardock dat vijf á zes jaar vooruit loopt, zien we dat het de komende jaren zal gaan lukken.

Voor dit jaar hebben ze in ieder geval nog gelijk, aangezien de game Sins of a Solar Empire dit jaar in februari uit kwam. Demigod staat dan weer gepland voor februari 2009. Wat er daarna voor games uit gaan komen onder het label van Stardock is nu nog niet bekend. We zijn benieuwd of Stardock zijn belofte na gaat komen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?