Gas Powered Games gaat casual

Chris Taylor, baas van Gas Powered Games, heeft aangegeven dat de studio zich meer op casual gamers wil gaan richten. De studio die vooral faam verwierf met games als Dungeon Siege en Supreme Commander, lijkt haar pijlen te gaan richten op deze groeiende markt.

"I'm curious about how to get a game out to the 200 million people that have been downloading Peggle and all of these 'match three' games. That's what I'm going after. I've been cooking something up."

Chris Taylor vervolgt:

"Those (users) want something a lot more sophisticated but as simple. We can't complicate simplicity. It's the idea that depth and complexity are not directly linked. And if something's simple, its not boring."

Het klinkt als een nobel streven, maar ons lijkt het meer een verkapte manier om aan te geven dat ze meer gamers willen bereiken om zodoende meer geld te verdienen. Of deze ontwikkeling gevolgen gaat hebben voor games voor de harcore gamers is nog niet bekend, maar ergens blijft het een zorgwekkende ontwikkeling in de gamesindustrie.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?