Geen Blu-Ray in Xbox 360

Omdat de HD-DVD van Microsoft flinke klappen kreeg te verduren, doemde het gerucht over Blu-Ray voor de Xbox 360 al snel op. Sony liet weten dat het met Microsoft al gesprekken had over het gebruiken van Blu-Ray, maar vandaag gaf een woordvoerder van Microsoft te kennen dat de Blu-Ray technologie niet naar de Xbox 360 zal komen.

There are no plans to introduce Blu-ray. In response to Stan Glasgow's statement that Blu-ray is a possibility for Xbox 360, we have made no such announcement. Games are what are driving consumers to purchase game consoles and we remain focused on providing the largest library of blockbuster games available.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?