Geen eigen nummers maken in Rock Band 2

Geplaatst: 4 juli 2008 14:01
Aangepast: 31 mei 2018 15:31
-

Eerder deze week maakte uitgever Electronic Arts Rock Band 2: The Opening Act bekend. In een interview heeft mede-oprichter van Haromonix, Alex Rigopulos, gezegd dat je geen eigen nummer kunt maken in Rock Band 2. Dat is zojuist wel mogelijk in de nieuwe Guitar Hero: World Tour van uitgever Activision, die later dit jaar gaat verschijnen.

De voornaamste reden waarom deze optie niet terug te vinden zal zijn in Rock Band 2 is omdat ze het meteen goed willen doen, aldus Rigopulos.

Rock Band 2 wordt dit najaar in Verenigde Staten verwacht voor de Xbox 360, de PlayStation 3-versie zal wat later komen. Over de Europese versie is vooralsnog niet gesproken. Maar wij wachten in Nederland toch nog op het eerste deel van Rock Band.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Rock Band 2

Ontwikkelaar:

Harmonix

Uitgever:

Electronic Arts

Release:

20 november 2008

Xbox 360, Nintendo Wii

Lees meer