Rock Band 2

  • Ontwikkelaar Harmonix
  • Eerste releasedatum 20 november 2008
  • Platformen Xbox 360 , Nintendo Wii
  • Gameliner score

Geen eigen nummers maken in Rock Band 2

Eerder deze week maakte uitgever Electronic Arts Rock Band 2: The Opening Act bekend. In een interview heeft mede-oprichter van Haromonix, Alex Rigopulos, gezegd dat je geen eigen nummer kunt maken in Rock Band 2. Dat is zojuist wel mogelijk in de nieuwe Guitar Hero: World Tour van uitgever Activision, die later dit jaar gaat verschijnen.

De voornaamste reden waarom deze optie niet terug te vinden zal zijn in Rock Band 2 is omdat ze het meteen goed willen doen, aldus Rigopulos.

Rock Band 2 wordt dit najaar in Verenigde Staten verwacht voor de Xbox 360, de PlayStation 3-versie zal wat later komen. Over de Europese versie is vooralsnog niet gesproken. Maar wij wachten in Nederland toch nog op het eerste deel van Rock Band.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?