Guitar Hero: World Tour

  • Ontwikkelaar Neversoft Interactive
  • Eerste releasedatum 7 november 2008
  • Platformen Pc , PlayStation 2 , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Wii
  • Gameliner score

Geen goodies bij onze Guitar Hero: World Tour

Een bericht op Eurogamer vertelde ons dat wij Europeanen geen luxe versie van Guitar Hero: World Tour zullen krijgen. Amerika krijgt dit complete pakket wel gewoon.

In dit pakket zitten naast alle instrumenten en de game ook opladers, instrumentzakken, sleutelhangers en t-shirts. Ideaal als je op stap bent naar je volgende gig. Dit zou je allemaal 240 dollar kosten.

Er is nog geen exacte datum voor deze game bekend. De verkopers zeggen 7 november. We moeten nog even wachten op een officiële releasedatum. Guitar Hero: World Tour verschijnt voor de PlayStation 3, Xbox 360, Nintendo Wii en PlayStation 2. Er is ook een pc-versie in ontwikkeling, maar die komt niet gelijktijdig uit.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?