Geen klevende bal op de Wii

Het lijkt erop dat Katamari niet meer zal verschijnen voor de Nintendo Wii. De titel die zijn oorsprong vindt op de PlayStation 2, is al meerdere malen uitgesteld.

Wal-Mart, een grote winkelketen in de VS, heeft de game nu van de pre-order lijst gehaald, omdat men er vanuit gaat dat de game niet meer zal verschijnen. Namco heeft nog niet gereageerd op dit bericht.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?