Geen Xbox 360 meer te vinden in Japan

Gisteren werd al bekendgemaakt dat de Xbox 360 beter verkocht dan de PlayStation 3 in Japan. Vandaag werd bekendgemaakt dat de Xbox 360 zelfs is uitverkocht in het land van de rijzende zon. Dat is onverwacht volgens het volgende bericht.

"Currently, the Xbox 360 is sold out, and retailers are unable to restock their supply. This is a result of our own sales targets being exceeded by the actual customer sales. We deeply apologize for this inconvenience to our customers, retailers and business partners...We truly thank you for your patronage hereafter."

Microsoft zei ook dat de Japanners niet lang hoeven te wachten op een nieuwe lading. In september zal de Xbox 360 weer te koop zijn in Japan.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?