Cyberpunk 2077

  • Ontwikkelaar CD Projekt RED
  • Eerste releasedatum 10 december 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Google Stadia , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Gerucht: Cyberpunk 2077 krijgt Game of the Year-editie

Volgens de website Insider Gaming en Stockwatch.pl heeft de CEO van CD Projekt Red gezegd dat Cyberpunk 2077 in 2023 een Game of the Year-editie krijgt.

Als je nu toevallig denkt 'hoe kan Cyberpunk 2077 een Game of the Year-editie krijgen, als het nooit die prijs gewonnen heeft', dan ben je niet de enige. Het gaat echter om een editie die we eerder kennen als een complete edition of een definitive edition. Cyberpunk 2077 krijgt namelijk nog een nieuwe uitbreiding genaamd Cyberpunk 2077: Phantom Liberty. Daarnaast komt er in 2023 ook een significante update uit voor de RPG. Is het genoeg om wat awards binnen te slepen? Alle content wordt in ieder geval in de nieuwe editie gepropt.

Na het succes van Cyberpunk Edgerunners zijn mensen in ieder geval wel weer lekker aan het spelen. Benieuwd naar ons oordeel? Check dan hier de review van Cyberpunk 2077.

Cyberpunk 2077 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?