Animal Crossing: New Horizons

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 20 maart 2020
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

Gerucht: Datamine hint naar toevoeging café in New Horizons

Een nieuwe datamine van Animal Crossing: New Horizons suggereert dat Nintendo werkt aan een toevoeging waar fans al lang op hopen. Mogelijk keert Brewster’s Café terug.

De nieuwe update voor Animal Crossing: New Horizons leek in eerste instantie niet veel toe te voegen. Nu blijkt echter dat er achter de schermen een hoop gebeurd is. Er was al eerder code in de game te vinden die verwees naar een café. In de laatste update heeft Nintendo nog meer aan die code geknutseld. Achter de schermen wordt naar de code verwezen als 'IdrMuseumCafe'. Het lijkt er dus op dat The Roost, het café uit vorige Animal Crossing-games, in een toekomstige update terugkeert. De vorige datamine van Animal Crossing: New Horizons wist de toevoeging van Redd's schip en de museumexpansie correct te achterhalen.

onbekend

Of en wanneer het café van Brewster aan Animal Crossing: New Horizons wordt toegevoegd, is op dit moment nog niet duidelijk.

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?