Animal Crossing: New Horizons

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 20 maart 2020
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

Nieuwe update voor Animal Crossing: New Horizons

Binnenkort spoelt er weer wat aan op je Animal Crossing-eiland. Het is deze keer niet Gulliver, maar een bestandje met updategegevens.

Het lijkt komkommertijd te zijn in de populaire simulatiegame van Nintendo. In de laatste grote Animal Crossing: New Horizons-update stond de verjaardag van de game centraal. Dat was alweer een kwartaal geleden, in maart. Daarna ontving de game slechts een paar kleine toevoegingen. In april onthulde Nintendo een Animal Crossing: New Horizons-update, maar ook die bevatte niet veel spectaculairs. Nu heeft Nintendo een nieuwe update uit de doeken gedaan. Ook ditmaal is er niet veel nieuws te bespeuren. De wekelijkse vuurwerkshows van vorig jaar keren de komende maand terug. Daarnaast worden er nieuwe seizoensgebonden voorwerpen aan de game toegevoegd. Gelukkig komt er ook weer een einde aan de komkommertijd. Nintendo belooft namelijk dat er later dit jaar meer nieuwe content naar Animal Crossing: New Horizons komt.

De nieuwe Animal Crossing: New Horizons-update is vanaf donderdag 29 juli te downloaden op de Nintendo Switch.

BRON Nintendo

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?