Gerucht: Destiny 2 speelt zich mogelijk af op Deimos

Destiny 2 speelt zich mogelijk af op Deimos! De naam is afgeleid van één van de manen van Mars. Tevens is Deismos de Griekse god van de paniek. De wereld van Deismos wordt in Destiny bewoond door de Cabal, een volk wat in Destiny eigenlijk weinig in de spotlight staat.

Een oplettende Redittor (met de naam 'ATypicalFruit') zag een opvallende status voorbij komen in z'n vriendenlijst:

onbekend

De desbetreffende persoon is een medewerker van Bungie - genaamd 'Evil Otto' - welke na dit incident niet meer online is geweest.

Ook op Reddit wordt er weer volop gespeculeerd. Veel mensen geloven er weinig van, maar toch is het fijn te weten dat de ontwikkeling van Destiny 2 niet stilstaat. De release van Destiny 2 staat gepland voor 2017.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?