Gerucht: Hans Zimmer schrijft muziek Dragon Age: Dreadwolf

Geplaatst:

Hans Zimmer gaat aan de slag met de soundtrack voor Dragon Age: Dreadwolf. Dit maakte Dragon Age: Inquisition componist Trevor Morris onlangs bekend via Twitter.

In gesprek met fans gaf Morris aan dat hij niet aan de soundtrack voor Dragon Age: Dreadwolf werkt, maar dat de ontwikkelaars hebben besloten het op te geven ten gunste van "Hans Zimmer en gezelschap". Nadat het bericht viraal ging, verwijderde hij het - de componist had zich vergist met de informatie over Zimmer, of had gewoon geen recht om het bekend te maken. BioWare heeft tot nu toe nog niet gereageerd op het voorval. De ontwikkelaars van de game hebben ondertussen onthuld dat Dragon Age: Dreadwolf zowel fans van de serie als nieuwkomers moet aanspreken. Narratief gezien is Dragon Age: Dreadwolf een directe voortzetting van de gebeurtenissen uit Dragon Age: Inquisition. De centrale antagonist van de nieuwe game is Fen'Harel, oftewel Dreadwolf, een elfengod van misleiding, list en bedrog, klaar om het continent Tedas in de diepte van een nieuwe crisis te storten. Er zijn de afgelopen tijd al kleine details vrijgegeven voor de game, zoals een in-game cinematic van Dragon Age: Dreadwolf en dagboekfragmenten uit de game.

Hans Zimmer dragon age dreadwolf1

Dragon Age: Dreadwolf heeft momenteel nog geen releasedatum. De game staat op de planning voor de pc, Xbox Series en PlayStation 5.

Bron: Twitter

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dragon Age: Dreadwolf

Series

Dragon Age

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

NNB

Ontwikkelaar

BioWare

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord