Dragon Age: DreadWolf

  • Ontwikkelaar BioWare
  • Eerste releasedatum NNB
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre RPG , Open-World
  • Gameliner score -

Gerucht: Hans Zimmer schrijft muziek Dragon Age: Dreadwolf

Hans Zimmer gaat aan de slag met de soundtrack voor Dragon Age: Dreadwolf. Dit maakte Dragon Age: Inquisition componist Trevor Morris onlangs bekend via Twitter.

In gesprek met fans gaf Morris aan dat hij niet aan de soundtrack voor Dragon Age: Dreadwolf werkt, maar dat de ontwikkelaars hebben besloten het op te geven ten gunste van "Hans Zimmer en gezelschap". Nadat het bericht viraal ging, verwijderde hij het - de componist had zich vergist met de informatie over Zimmer, of had gewoon geen recht om het bekend te maken. BioWare heeft tot nu toe nog niet gereageerd op het voorval. De ontwikkelaars van de game hebben ondertussen onthuld dat Dragon Age: Dreadwolf zowel fans van de serie als nieuwkomers moet aanspreken. Narratief gezien is Dragon Age: Dreadwolf een directe voortzetting van de gebeurtenissen uit Dragon Age: Inquisition. De centrale antagonist van de nieuwe game is Fen'Harel, oftewel Dreadwolf, een elfengod van misleiding, list en bedrog, klaar om het continent Tedas in de diepte van een nieuwe crisis te storten. Er zijn de afgelopen tijd al kleine details vrijgegeven voor de game, zoals een in-game cinematic van Dragon Age: Dreadwolf en dagboekfragmenten uit de game.

Hans Zimmer dragon age dreadwolf1

Dragon Age: Dreadwolf heeft momenteel nog geen releasedatum. De game staat op de planning voor de pc, Xbox Series en PlayStation 5.

BRON Twitter

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?