Gran Turismo 5

  • Ontwikkelaar Polyphony D.
  • Eerste releasedatum 24 november 2010
  • Platformen PlayStation 3
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Gerucht: Krijgt Gran Turismo 5 motoren?

Bij de ontwikkeling van Gran Turismo 5 had Polyphony Digital al het gebruik van motoren in gedachten. Echter vond de ontwikkelaar het belangrijker om eerst de game af te krijgen, voordat ze aan motoren beginnen.

Vandaag liet Polyphony Digital weten, dat wanneer er veel vraag naar motoren is, deze misschien alsnog in de game komen. Dit zal dan waarschijnlijk in de vorm van downloadable content gebeuren.

The environment we have right now allows us to drive motorcycles, but we need to get Gran Turismo 5 done first. Once that's out of the way, if there's a strong demand for bikes, that's something we'd consider.

Gran Turismo 5 is laatst nog uitgesteld. Wanneer de game gaat verschijnen is nog niet bekend. Gran Turismo 5 verschijnt exclusief voor de PlayStation 3.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?