Gerucht: Next-gen versie Red Dead Redemption 2 gaat niet door

Geplaatst: 12 juli 2022 10:10
Aangepast: 18 juli 2022 14:10

Rockstar was blijkbaar van plan een next-gen versie te maken van Red Dead Redemption 2. Die versie lijkt nu van de baan te zijn.

Rockstar was naar verluidt ooit van plan om Red Dead Redemption 2 uit te brengen voor de PlayStation 5 en Xbox Series X/S, maar heeft de plannen daarvoor sindsdien op de lange baan geschoven. Dat is volgens Tez2, een Rockstar-insider die in het verleden nauwkeurig informatie heeft gelekt over de games van het bedrijf. Vorige week beweerden ze dat remasters van GTA IV en Red Dead Redemption "een paar jaar geleden op tafel lagen" maar niet langer gepland zijn. In een meer recente online uitwisseling gedeeld op Twitter door een collega Rockstar Games liefhebber, beweerde Tez2 dat een verbeterde versie van Red Dead Redemption 2 ook niet meer in de planning staat. Op de vraag of het veilig is om te zeggen dat Red Dead Redemption 2 nu nooit een PS5 en Xbox Series X/S release zal krijgen, antwoordde Tez2: "Ja. Daar heb ik al lang van gehoord. "Evenals hun plan om met een Enhanced Rockstar Editor te komen. Allemaal geannuleerd nu."

Red Dead Redemption 2 kwam uit in oktober 2018.

Bron: Twitter

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Red Dead Redemption 2

Uitgever

Rockstar Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

26 oktober 2018

Ontwikkelaar

Rockstar Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord