GTA 6

  • Ontwikkelaar Rockstar Studios
  • Eerste releasedatum NNB
  • Genre Actie , Avonturen , Open-World
  • Gameliner score -

Gerucht: Nieuwe Rockstar website hint naar komst GTA 6

De nieuwe mysterieuze website van Rockstar Games hint mogelijk naar de komst van GTA 6. Althans, dat denken de fans, want de geruchtenmolen rondom de game draait inmiddels weer op volle toeren.

Rockstar was al die tijd strikt duidelijk met de boodschap dat de komst van GTA 6 nog even op zich laat wachten. Toch doet een nieuwe, mysterieuze website van Rockstar Games de geruchten rondom GTA 6 opnieuw oplaaien. De theorieën wat betreft GTA 6 zijn weer in grote massa's aanwezig. Sommige fans hopen op GTA 6, maar speculeren dat de nieuwe Rockstar website het podium is voor een nieuwe GTA Online update. Recentelijk leek er ook op Nederlandse bodem een GTA 6-verwijzing te zijn, en wel op het kanaal van YouTuber EnzoKnol. In zijn video was Een BMW-bolide met het uiterlijk van een Amerikaanse politieauto te zien. Opvallend was de immens grote GTA 6-sticker op de motorkap. EnzoKnol wordt in zijn video de hele dag omringd door chique auto's. Auto's die je normaal gesproken vooral tegenkomt op de virtuele staten van GTA. Het is zeer goed mogelijk dat de politiewagen, die vanaf minuut 12:42 in de vlog te zien is, verwijst naar de komst van GTA 6.

Er is nog vrij weinig over GTA 6 bekend. Er gingen geruchten rond dat het hoofdpersonage van GTA 6 een vrouw wordt. Daarnaast suggereert een patent van Rockstar de aanwezigheid van een slimme AI in de game.

BRON Rockstar Games

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?