Gerucht: PS3 krijgt 'screen grabbing'

CVG heeft laten weten dat ze dankzij een van hun bronnen details van de aankomende PlayStation 3-softwareupdate weten. Het zou gaan om firmware 2.5.

Het gaat om zogenoemd 'screen grabbing'. Dit houdt in dat je op elk willekeurig moment een screenshot van je scherm kunt maken. Wat je vervolgens met de screenshots kunt is nog niet duidelijk. Logisch zou het opslaan en versturen van de screens zijn, maar wie weet heeft Sony nog andere leuke dingen achter de hand.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?