Gerucht: Saints Row Boss Factory komt over paar dagen uit

Geplaatst: 6 juni 2022 13:58
-

Een nieuw gerucht is de wereld in geholpen door insider Tom Henderson. Het gaat hierbij om een nieuwe demo voor de aankomende Saints Row reboot customisation.

Deze demo gaat je namelijk geen gameplay voorschotelen. Nee, in dit free-to-download voorproefje kun je aan de slag met je eigen personage aankleden. Van kleding tot het gebit, Saints Row-fans krijgen volledige vrijheid als het gaat om het creëren van hun eigen mafketel. Het wordt de Boss Factory genoemd, omdat de spelers hun personages Bosses genoemd worden in Saints Row. Mocht dit gerucht kloppen, dan wordt de demo officieel onthuld tijdens Summer Game Fest en is daarna direct beschikbaar..

Wil je meer leren over de Saints Row reboot? Bekijk dan hier onze preview van Saints Row. Voor nog relevanter nieuws, bekijk hier alle aanpasbare dingen in de Saints Row reboot.

Mochten de geruchten kloppen, dan is Saints Row Boss Factory beschikbaar vanaf 9 juni. De gehele game staat op de planning voor 23 augustus voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Tom Henderson
Bram Noteboom Head of Content

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Saints Row (2022)

Ontwikkelaar:

Volition

Uitgever:

Deep Silver

Release:

23 augustus 2022

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord