Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Saints Row (2022)

  • Ontwikkelaar Volition
  • Eerste releasedatum 23 augustus 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Open-World
  • Gameliner score

Gerucht: Saints Row Boss Factory komt over paar dagen uit

Een nieuw gerucht is de wereld in geholpen door insider Tom Henderson. Het gaat hierbij om een nieuwe demo voor de aankomende Saints Row reboot customisation.

Deze demo gaat je namelijk geen gameplay voorschotelen. Nee, in dit free-to-download voorproefje kun je aan de slag met je eigen personage aankleden. Van kleding tot het gebit, Saints Row-fans krijgen volledige vrijheid als het gaat om het creëren van hun eigen mafketel. Het wordt de Boss Factory genoemd, omdat de spelers hun personages Bosses genoemd worden in Saints Row. Mocht dit gerucht kloppen, dan wordt de demo officieel onthuld tijdens Summer Game Fest en is daarna direct beschikbaar..

Wil je meer leren over de Saints Row reboot? Bekijk dan hier onze preview van Saints Row. Voor nog relevanter nieuws, bekijk hier alle aanpasbare dingen in de Saints Row reboot.

Mochten de geruchten kloppen, dan is Saints Row Boss Factory beschikbaar vanaf 9 juni. De gehele game staat op de planning voor 23 augustus voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?