Check hier alle THQ Nordic Showcase content

God of War: Ragnarök

  • Ontwikkelaar Santa Monica Studio
  • Eerste releasedatum 9 november 2022
  • Platformen PlayStation 4 , PlayStation 5
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score -

Gerucht: Staat er een State of Play op de planning?

PlayStation fans hebben het vermoeden dat er een State of Play op de planning staat. Er is echter nog niets bevestigd vanuit Sony zelf.

Onlangs stelde Twitter-persoonlijkheid Tom Henderson een lijst samen met aanwijzingen die wijzen op een nieuwe State of Play-presentatie. De leaker wijst allereerst op de aankondiging van een nieuwe Gran Turismo 7-update die volgende week verschijnt, voordat hij verwijst naar een eerder bericht waarin werd beweerd dat de releasedatum van God of War Ragnarok later deze maand zou worden onthuld. De Gran Turismo 7-update kan ook gewoon worden aangekondigd via de social media kanalen van de game of via het PlayStation Blog, wat ontwikkelaar Polyphony Digital al een paar keer heeft gedaan sinds de lancering van de game eerder dit jaar. De aankondiging van een releasedatum voor God of War Ragnarok zou natuurlijk goed in een State of Play-presentatie kunnen plaatsvinden. Voor de laatste grote exclusieve PlayStation-game, Horizon Forbidden West, heeft de uitgever echter afgezien van een State of Play-presentatie om de releasedatum van de game bekend te maken. In plaats daarvan deed de uitgever dat via Gamescom Opening Night Live. Het hoeft dit keer dus ook zeker niet zo te zijn. Aan de ene kant lijken er dus inderdaad aanwijzingen te zijn dat er een State of Play op de planning staat, maar aan de andere kant zegt de geschiedenis van de aankondigingen van PlayStation iets anders.

Tom Henderson begon op 20 juni met het aanwijzen van aanwijzingen voor een nieuwe State of Play.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?