Borderlands

  • Ontwikkelaar Gearbox Software
  • Eerste releasedatum 23 oktober 2009
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre RPG , First-Person Shooter
  • Gameliner score

Gerucht: Wellicht Borderlands demo

Binnenkort komt Borderlands uit. De game heeft recentelijk nog een grafische verandering gehad, maar in oktober zal hij dan echt komen.

Mikey Neumann van Gearbox zou graag willen dat er een demo verschijnt van Borderlands, maar het is nog niet zeker of dat mogelijk is. Eerst wilt de ontwikkelaar al zijn kracht steken in het afmaken van de game en dan pas zullen ze gaan kijken of een demo mogelijk is.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?