Fallout 3

  • Ontwikkelaar Bethesda Game Studios
  • Eerste releasedatum 31 oktober 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Geruchten over nieuwe Fallout 3 DLC steeds sterker

Begin deze maand kon je al lezen dat er geruchten waren over nieuwe downloadable content voor Fallout 3. Er werd gezegd dat het onlangs verschenen Broken Steel zeker niet het laatste zou zijn, daarnaast werd er al gehint naar nieuwe content met de naam Point Look.

Door een interview met Pete Hines van Bethesda zijn deze geruchten nog een beetje sterker geworden. Hines kon vertellen dat de vorige DLC veel succesvoller was dan ze zelf ooit hadden durven dromen. Echt een officiële aankondiging heeft Hines in het interview niet gegeven, maar de mannen achter de game zullen zeker plannen hebben om nog meer content voor de game klaar te stomen. Het zou zelfs een financiële misser zijn als ze het niet zouden doen.

Whether Broken Steel is the absolute last one remains to be seen. Because it's been hugely successful. Operation Anchorage vastly exceeded our expectation. It was like 'holy shit, we did how many?' and the Pitt was really successful, after a bit of a false start.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?