Gestoorde gamer gaat te ver

In Arizona vermoordde Rene Edward Barrios per ongeluk de 18 maanden jonge baby van zijn vriendin omdat hij hem stoorde bij het gamen.

Barrios paste op het kind van zijn vriendin die boodschappen aan het doen was toen het kind begon te huilen. Hij werd kwaad en schudde wild het kind door elkaar en liet het vervolgens stil achter in de slaapkamer om zijn spel af te maken. 10 minuten later kwam hij erachter dat het kind bewusteloos was en blauw aanliep en heeft hij een ambulance gebeld. Bij het arriveren is de man gelijk gearresteerd. Waarschijnlijk zal de straf tussen de 10,5 en 20 jaar cel liggen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?