Gouwe ouwe Driver terug op PlayStation Network

Ubisoft heeft aangekondigd de raceklassieker Driver uit 1998 opnieuw uit te brengen als download op het PlayStation Network. Vanaf 14 augustus kunnen we aan de slag met deze game.

Driver draait om heftige achtervolgingen en flinke stunts, waarbij je vaak in wilde politie-achtervolgingen terecht komt. De game bracht in 1998 een kleine revolutie teweeg en kreeg zeer hoge cijfers.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?