Halo 3

  • Ontwikkelaar Bungie
  • Eerste releasedatum 26 september 2007
  • Platformen Xbox 360
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Gratis content voor Halo 3

Er komt weer nieuwe content voor Halo 3. In de competitie van vorige maand werd al bekendgemaakt dat Bungie werkt aan de vernieuwde versie van de originele Halo-klassieker Chill Out. Deze zal voor Halo 3 Cold Storage genoemd worden.

Cold Storage zal zeven juli gratis te downloaden zijn. Dit is aanstaande maandag. Er gebeurt nog meer op die dag. Het Legendary Map Pack zal ook goedkoper worden. In plaats van 800 Microsoftpunten, hoef je dan nog maar 600 Microsoftpunten te betalen. Dit is allemaal ter gelegenheid van de Bungie Day.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?