Burnout Paradise

  • Ontwikkelaar Criterion Studios
  • Eerste releasedatum 25 januari 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score -

Grote onderhoudsbeurt voor Burnout Paradise

Vanaf 24 april aanstaande kan je een update van Burnout Paradise downloaden via Xbox Live en het PlayStation Network. Met deze patch zullen enkele bugs verholpen worden en zitten er ook nog toevoegingen bij zodat de gameplay er op vooruit gaat.

Ontwikkelaar Criterion Games heeft zijn best gedaan om foutjes die bij de lancering zijn ingeslopen weg te nemen. Zo zullen de problemen rond een oneerlijke tijdwaarneming, geluidsproblemen en crashes van de game tot het verleden behoren.

De toevoegingen rondom de gameplay zullen er voor zorgen dat het remmen tijdens het driften wordt verbeterd, de (online) statistieken beter worden verwerkt en meer online spelers de finish kunnen halen.

Dus Burnout Paradise liefhebbers onder ons: vergeet deze download op 24 april niet in je agenda te zetten!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?