Grote successen voor Street Fighter 2 HD

De game Super Street Fighter 2 Turbo HD Remix, die eind vorige maand werd aangeboden als download op Xbox Live en het PlayStation Netwerk. En sindsdien loopt het storm bij de de game. In totaal is de game in minder dan een maand tijd al meer dan 250.000 keer verkocht (met een opbrengst van in totaal meer dan 4 miljoen dollar), en daarnaast heeft de game het voor elkaar gekregen meerdere records te verbreken.

Het eerste record dat de game binnenhaalde, ging om de meeste downloads ooit op de eerste dag van de release. Het tweede record volgde even later, en brak het record van de meest verkochte exemplaren na een week. De game is ook hard op weg om het meest verkocht te worden in de eerste maand na de release. Toch niet slecht voor een game die eigenlijk bijna werd gecancelled vanwege problemen met de graphics.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?