Grand Theft Auto IV

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 19 april 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Actie , Open-World
  • Gameliner score

GTA IV torenhoog in de Dutch Charts

Zoals verwacht door menigeen komt debutant Grand Theft Auto IV voor zowel de Xbox 360 als de PlayStation 3 binnen op nummer 1 en 2 deze week in de Dutch Charts. Wii Fit moet genoegen nemen met een derde plek.

Mario Kart is dus van de troon gestoten en teruggezakt naar een vierde positie.

De lijst:
1 (-) GRAND THEFT AUTO 4 (Xbox 360)
2 (-) GRAND THEFT AUTO 4 (PS3)
3 (-) WII FIT (Wii)
4 (1) MARIO KART (Wii)
5 (2) MARIO & SONIC AT THE OLYMPIC GAMES (Nintendo DS)
6 (3) MARIO & SONIC AT THE OLYMPIC GAMES (Wii)
7 (6) BRAIN TRAINING (Nintendo DS)
8 (5) MY WORD COACH (Nintendo DS)
9 (9) GRAN TURISMO 5 PROLOGUE (PS3)
10 (10) MORE BRAIN TRAINING (Nintendo DS)

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?