Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Guitar Hero helpt bij arrestatie

De 30-jarige Raymundo Castaneda die verdacht werd van een moord op een man in december 2007, is afgelopen vrijdag in Jacksonville opgepakt door de politie.

De politie kreeg een tip binnen dat de man gezien zou zijn in de games-sectie van een Wall-Mart (een winkelketen in Amerika). De verdachte kon makkelijk gearresteerd worden omdat hij zo geconcentreerd Guitar Hero aan het spelen was dat hij niet doorhad dat de politie hem had omsingeld.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?