Guitar Hero: World Tour

  • Ontwikkelaar Neversoft Interactive
  • Eerste releasedatum 7 november 2008
  • Platformen Pc , PlayStation 2 , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Wii
  • Gameliner score

Guitar Hero: World Tour krijgt DLC

Vicarious Visions, ontwikkelaar van onder andere Guitar Hero heeft geleerd van Guitar Hero 3: Legends of Rock. Hierbij ontbrak de mogelijkheid om extra toevoegingen te downloaden. Deze optie zal wel in Guitar Hero: World Tour aanwezig zijn, aldus Vicarious Visions. Met deze toevoeging ben je in staat naast eigen gemaakte muziek ook extra nummers te downloaden. De reden voor het missen van deze optie in Legends of Rock zou tijdgebrek zijn.

Guitar Hero: World Tour wordt de eerste game uit de serie waarin je gebruik kunt maken van meerdere instrumenten. Naast de gitaar kun je nu ook gebruik maken van een basgitaar, een microfoon en een drumstel met twee hi-hats.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?