Guitar Praise komt eraan

Wie kent Guitar Hero of Rock Band niet. Twee games waarin je je alleen, of met een stel vrienden, voor kunt doen als een echte Rock-god. Alleen lijkt het wel alsof sommige mensen zich daardoor echt als een god hebben gevoeld, aangezien we volgende maand de game Guitar Praise: Solid Rock kunnen verwachten.

In de Guitar Hero rip-off Guitar Praise kun je helemaal uit je dak gaan, maar dan maar op nummers met een christelijk tintje. Met maximaal twee spelers kun je offline spelen met twee gitaren. Het is jammer dat de game geen drumstel of microfoon heeft meegeleverd, aangezien het waarschijnlijk is dat de game hierdoor wordt overtroffen door de aankomende games Rock Band 2 en Guitar Hero: World Tour. Maar goed, volgende maand wordt het dus rocken in de hemel!

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?