Habbo Hotel brengt oude versie van hotel terug

Geplaatst: 17 juni 2024 22:03
Aangepast: 17 juni 2024 22:32
-

Maak je klaar voor een trip down memory lane! Het iconische Habbo Hotel uit 2005 komr terug, en wel in de vorm van Habbo Hotel Origins. Vanaf morgen kunnen fans van het eerste uur en nieuwe spelers de klassieke game herbeleven.

Neem jij binnenkort weer een frisse duik van de Habbo Lido-duikplank, of komen we je tegen in de vertrouwde Habbo Hotel-lobby? In de Habbo Hotel Origins-client, welke morgen het licht ziet, is beide weer mogelijk. Het nostalgische avontuur wordt mogelijk gemaakt door niemand minder dan Macklebee, een van de oorspronkelijke ontwikkelaars van Habbo. Macklebee vond een oude server met verloren bestanden en heeft hiermee de geliefde versie uit 2005 nieuw leven ingeblazen. Met Habbo Hotel Origins willen de makers de eenvoud en charme van de originele game terugbrengen. Deze versie van Habbo concentreert zich op jongeren van 18 jaar en ouder, waardoor moderatie een flink stuk minder streng is dan het Habbo Hotel van anno 2024. Bovendien is Habbo Hotel Origins helemaal community driven. Het bekende Infobus Park wordt omgetoverd tot een democratisch forum waar spelers kunnen stemmen over de ontwikkeling en toekomst van de game. En ja, hier zijn de stemresultaten wél bindend. We kijken naar jou, Den Haag.

Habbo Hotel, oorspronkelijk gelanceerd in 2000 door Sampo Karjalainen en Aapo Kyrölä, groeide uit tot een ware sensatie. Spelers creëerden hun eigen avatars en richtten hun kamers in met de meest uiteenlopende virtuele meubels en accessoires. In 2012 bereikte Habbo Hotel zijn hoogtepunt met meer dan 270.000 geregistreerde avatars en gemiddeld 5 miljoen unieke bezoekers per maand.

Bron: X

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord