Fallout 3

  • Ontwikkelaar Bethesda Game Studios
  • Eerste releasedatum 31 oktober 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Hack vijftig terminals in Fallout 3

De achievements van Fallout 3, één van de toppers van dit najaar, zijn bekendgemaakt door Bethesda. Veel van de achievements zul je krijgen na het voltooien van missies, maar er zijn ook enkele andere soorten. Denk aan het vermoorden van driehonderd mensen, het ontdekken van honderd verschillende locaties of het hacken van vijftig terminals.

Voor alle achievements in de game kun je hier een kijkje nemen. Er zijn in totaal vijftig achievements, samen goed voor duizend gamepoints.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?