Helldivers 2 staat in vuur en vlam met Freedom’s Flame

-

De volgende Premium Warbond voor Helldivers 2 staat op het programma. Geheel in lijn met het snikhete weer mag je met vlammenwerpers aan de slag in Freedom’s Flame.

Ja, er staan wat vurige toevoegingen te wachten om de democratie te ondersteunen. Denk hierbij aan de SG-451 Cookout. Dit is een shotgun met brandbare ammunitie. Perfect om bepaalde insectachtige indringers te veranderen in take-away BBQ. Met de FLAM-66 Torcher en P-72 Crisper spuw je letterlijk vuur en brand je alle vijanden van de vrijheid plat. Mocht dat nog niet genoeg zijn, dan is er nog één laatste optie. Via de Fiery Drop – Firebomb Hellpods spawn je in met hellevuur. Verder kunnen Helldivers 2-spelers genieten van ontgrendelbaar pantser, capes, emotes en kaarten.

Check hier onze review van Helldivers 2. Mocht je je willen inlezen over de vorige Premium Warbonds, zoek dan niet verder. Hier lees je alles wat je moet weten over Viper Commandos, Polar Patriots en Democratic Detonation.

Helldivers 2 is beschikbaar voor de pc en PlayStation 5.

Bron: PlayStation Blog
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Helldivers 2

Ontwikkelaar:

Arrowhead Studios

Uitgever:

Sony Interactive Entertainment

Release:

8 februari 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS5
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord