Herinnering: Zaterdag begint het Jaaroverzicht 2008

Een paar dagen geleden hebben we het Gameliner Jaaroverzicht 2008 aangekondigd. In het Jaaroverzicht zullen we alle belangrijke nieuwtjes en game behandelen die er in bepaalde maanden uit zijn gekomen. We beginnen op 20 december met de maand januari, en 31 december eindigen we met, jawel, de maand december.

Ter herinnering even dit berichtje dus, zodat je geen excuus hebt dat je het bent vergeten. Hopelijk zien we jullie allemaal over twee dagen, als we terug gaan in de tijd naar de maand januari van dit jaar. Tot dan!

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?