Hideo Kojima gaat werken aan nieuw project

Hideo Kojima is de regisseur, producer en het brein achter de Metal Gear games. Metal Gear Solid 4 voor de PlayStation 3 zal de laatste zijn uit deze serie en dan stopt Kojima met Metal Gear Solid.

Dit betekent niet het einde voor Kojima. Fumiaki Tanaka, de president van Konami, heeft bekendgemaakt dat Kojima werkt aan een geheel nieuw concept voor een game die zich buiten Metal Gear gaat afspelen. Tanaka kon verder geen informatie onthullen en we zullen ook dit jaar nog geen aankondiging kunnen verwachten. Het zal waarschijnlijk volgend jaar worden voordat we concrete informatie krijgen. We houden je op de hoogte!

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?