Hideo Kojima maakt geen grappen

Je hebt op één april altijd van die grappenmakers en games vormen geen uitzondering. Dit keer gingen Ubisoft en Konami samen om Solid Snake van Metal Gear Solid 4 in een Altaïr kostuum van Assassin's Creed te hijsen. Volgens Hideo Kojima, de ontwikkelaar van Metal Gear Solid 4, blijkt dit helemaal geen grap te zijn.

Bij een Metal Gear Solid 4 evenement in Japan heeft Hideo Kojima vertelt dat het mogelijk zal zijn om Solid Snake op Altaïr te laten lijken. Hij vertelde niet hoe, maar wat hij wel vertelde is dat je er iets bijzonders voor moest doen. Misschien de game in European Extreme uitspelen?

Overigens is dit niet de eerste keer dat Metal Gear Solid verwijzingen maakt naar andere games. Zo had je in Metal Gear Solid 3: Snake Eater het minispelletje Snake Vs. Monkey, waar je allemaal aapjes uit Ape Escape moest vangen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?