Hideo Kojima ontvangt MTV Lifetime Achievement Award

Fans van de Japanse ontwikkelaar en geestelijk vader van de Metal Gear Solid serie Hideo Kojima zullen zeker in hun nopjes zijn nu deze man de MTV Lifetime Achievement heeft gekregen tijdens de MTV Game Awards van afgelopen vrijdag in Duitsland.

Van niemand minder dan Jade Raymond, de producer van Assassin's Creed, kreeg Kojima deze onderscheiding voor zijn bijdrage aan de gamesindustrie. Kojima was erg vereerd en vertelde dat zolang hij nog zal leven hij games blijft maken.

Hideo, gefeliciteerd namens Gameliner voor deze mooie onderscheiding!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?